Adatkezelési tájékoztató

A dokumentum PDF formátumban letölthető innen.

Hergert Anita egyéni vállalkozó (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 7754 Bóly, Manninger G. Adolf utca 53

Az adatkezelő telefonos elérhetősége: +36305963131

Az adatkezelő email címe: nitta@nittadesign.com

Az adatkezelés jogalapja: A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja („Az érintett hozzájárulása.”)

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

A kezelt adatok köre:

A weboldal teljes tartalma hozzáférhető személyes adatok megadása és/ vagy regisztráció nélkül, illetve kiválaszthatja milyen információk ( és sütik ) megosztását biztosítja rendszerünk számára. A személyes adatok megadása a weboldalon felületén önkéntes módon történik, viszont egyes szolgáltatások és funkciók igénybevételéhez elengedhetetlen a kötelezően kitöltendő adatok megadása. Amennyiben a felhasználó nem kívánja megadni személyes adatait, úgy ezen funkciók nem lesznek elérhetőek számára. Az esetlegesen előforduló nem kötelezően megadandó adatok kitöltése nem kötelező, azonban kitöltésük segítséget nyújthat az üzemeltető számára, látogatói igények, észrevételek és egyéb fejlesztési célok meghatározásában Az üzemeltető mindent megtesz a számára biztosított személyes adatok védelmében, és naprakészen tartásában. Az alábbi listában megtalálható milyen személyes adatok kezelése történik:

 • név
 • telefonszám
 • e-mail cím
 • szállítási cím
 • számlázási cím
 • felhasználói információk ( Google analytics )
 • vásárló ip címe

Az adatgyűjtés célja:

 • A webáruház teljes funkciói ( kosár, pénztár, fiókom )  elérhetőek, így személyes adatai és korábbi rendelési is megtekinthetőek.
 • A fiókom oldalon lehetőség van személyes adatok naprakészen tartására, módosítására.
 • Lehetőség van személyes adatainak megtekintésére ( e-mailben kerül kiküldésre, az adatbázisban szereplő értékekkel) , ( az egyes funkciók által tárolt) személyes adatainak törlésére, adatok módosítására.
 • A vásárlás kötelezően regisztrációhoz kötött, így a vásárlói fiókban lévő adatok könnyedén módosíthatóak, illetve a rendeléssel kapcsolatos folyamat is átláthatóbb.

Az adatkezelés ideje:

Az adatokat az érintett kérésére történő törlésig vagy az eseti cél eléréséig – mindkét esetben az ok bekövetkeztéről való tudomásszerzést követő, a törvényben előírt leghosszabb, jelenleg 60 napos időtartamig – tároljuk és használjuk fel. Kivétel ez alól az oldalon történő regisztrációkor megadott adatok, melyeket határozatlan ideig tárolunk.

 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

Az oldal üzemeltetője jogosult megosztani az Ön személyes adatait partnereivel, amennyiben ez az adattovábbítás az egyes funkciók, szolgáltatások igénybevételéhez nélkülözhetetlen. Az oldal üzemeltetője személyes adatait a meghatározott célok elérése érdekében továbbíthatja, egyéb nem a weboldal funkcióinak, szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges esetben kizárólag ( pl. hírlevél, reklám célzatú felkeresés ) a felhasználó hozzájárulásával történik. Adatkezelésben érintett partnereink:

 • GLS General Logistics Hungary Kft. Székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2. Email cím: adatvedelem@gls-hungary.com Levelezési cím: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.
 • Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, további elérhetőségek, levelező rendszer, felhőben történő adat és fájl tárolás, valamint online dokumentum kezelés: Google adatvédelme és adatvédelmi elvei) és az ebbe tartozó külön szolgáltatások:
  • Gmail for business
  • Google Drive, Docs, Spreadheets,
  • Google Analytics (adatvédelmi elvei)
 •  Microsoft Székhely: 1031 Budapest, Graphisoft Park 3. Telefon: +36 1 437 2800, Microsoft adatvédelem
 • Billingo Technologies Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Billingo) Székhely: 1133 Budapest, Árbóc utca 6. I. emelet (https://www.billingo.hu/adatkezelesi-tajekoztato)

 • PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. Székhely: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxemburg (adatkezelési irányelvek)
 • Barion Payment Zrt. Székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. (adatkezelési irányelvek) Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Az adatok biztonsága:

Az oldal üzemeltetője mindent megtesz az oldal adatbázisában tárolt adatok védelmének érdekében.

Tárhely szolgáltatónk: 2072 Enter Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. (CleverWeb) Székhely: 2072 Zsámbék, Bicskei u. 70.
 
Tájékoztató, nyilatkozatmódosítása:
 
Az oldal üzemeltetője jogosult az Adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot egyoldalúan módosítani. Amennyiben a tájékoztató módosításra kerül, a módosítás a közzétételtől hatályos és automatikusan életbe lép. Ezért kérjük és felhívjuk az figyelmét, hogy honlapon elérhető utolsó változat elolvasását végezze el.
 

Az adatok törlése nem vonatkozik jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat az adatkezelő a szükséges időtartamig megőrzi.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor a személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény itt olvasható:

Nemzeti Jogszabálytár (http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=139257.287254)