Hergert Anita vagyok, két csodálatos kisgyermek anyukája. Műszaki pályán végeztem, de az alkotás szeretete már gyerekkorom óta elkísér. Amióta az eszemet tudom, mindig kellett valamit készítsek magamnak, másoknak.

1,5 éves lehetett a fiam Peti, mikor már egyre jobban kezdett zavarni, hogy nem kapok rá megfelelő nadrágokat, mert minden leesik róla, mivel olyan vékonyka. Így elkezdtem neki nadrágokat varrni. Mindeközben beszippantott a hordozás és a hordozókendők szeretete így kendődarabokból is elkezdtem használati tárgyakat varrni.

Eleinte csak a fiamnak varrtam, majd miután az általa kinőtt nadrágok egyre kelendőbbek lettek az anyukák körében és kérték tőlem a újakat is, így elkezdtem megrendelésre varrni.

Majd annyira magával ragadott ez a világ, így beültem az iskolapadba, megszerezni a végzettséget, hogy profin is, ezt az irányt képviselhessem.

Jelenleg a legnépszerűbb termékem a gyermek nadrág hosszú és rövid változata, mely ideális választás bölcsődébe, óvodába és otthonra is egyaránt. A termékpaletta szinte folyamatosan bővül a vásárlók igényeinek és ötleteiknek hála.

Fontos számomra, hogy jó minőségű, minősített anyagokból dolgozzak, hogy a belőlük készült ruházat akár több gyermeket is kiszolgáljon. Figyelek arra, hogy az általam készített termékek megfeleljenek a különböző életszakaszoknak (pl. Pelenkás vagy hordozós időszak).

„A boldog gyermekkor színes és kényelmes ruházata“